oppskrift | pumpkin pita pizza
Oktober er straks over, dessverre. Jeg klamrer meg fast til den med et par gresskaroppskrifter til, i dag med superenkel porsjonspizza toppet med gresskar, sopp og timian. Disse er. så. gode. at jeg garantert kommer til å lage de ellers i året også.
I denne oppskriften bruker jeg, som vanlig, mandelost, men jeg har droppet den røkte paprikaen. Du kan selvfølgelig bytte den ut med akkurat den osten du ønsker selv, men jeg anbefaler en som er litt salt.
Ingredienser
To pitabrød
30 gram flaskegresskar
1/4 gul løk
30 gram sjampinjong
1 ss olje
2 ss tomatpuré
4 ss mandelost
Timian
Pepper
Slik gjør du
Varm ovnen til 200 grader. Skrell gresskaret, og del i biter på omtrent 1 cm x 1 cm. Skjær soppen i skiver, og varm i en stekepanne med olje, salt og pepper. Samtidig kan du grovhakke løken.
Pitabrødene fungerer som pizzabunnen. Ha 1 ss tomatpuré på hver av dem, fordel løken jevnt over hele, dryss timian over. Ha 2 ss av mandelosten over, og så har du gresskarbitene og den stekte soppen på. Stek i ovnen i omtrent 10 minutter, server med et dryss nykvernet pepper over.
Kommentarer
Legg inn en kommentar