oppskrift | veganske wraps med karrikylling, valnøtter og couscous

På et litt stramt budsjett er det greit å planlegge middagene sine litt rundt det man allerede har i skapet. Jeg hadde couscous, karri og valnøtter, og den eneste logiske slutningen å ta da er at man lager wraps. Denne oppskriften er nok til tre voksne til lunsj, eller to middagssultne.

Grove tortillalefser med syrlig couscous, friske grønnsaker, valnøtter, og vegansk "kylling" med så skummelt lik konsistens* at jeg måtte lese bakpå posen flere ganger før jeg roet meg. Hvis du enda ikke har prøvd Oumph! må du nesten bare gjøre det fort som fy, det er ganske fantastiske greier.



Ingredienser:

En pakke Oumph! Pure Chunk
En boks Oatly iMat Fraiche
Koriander
Karri
Salt og pepper
1 porsjon couscous
Sitronsaft
1 boks mais
Hjertesalat
1 tomat
1/4 agurk
1 boks kikerter, skylt
En håndfull valnøtter
Store tortillalefser, gjerne grove


Dette gjør du:

Stek Oumph!'en i en varm panne med olje til den får en fin, litt gylden farge. Den er ferdig når den ikke er kald lenger.
Bland koriander, karri, salt og pepper i iMat Fraichen. Jeg liker sterk mat, andre liker ikke det. Derfor har jeg ikke satt opp noen forslag til mengde i ingredienslista, du må rett og slett bare smake til selv. Ha over Oumph!'en, og ta stekepannen av varmen.

Kok couscousen etter henvisning på pakken. Jeg hadde rester igjen fra da jeg laget soyaribbe og couscoussalat, så jeg hadde ferdigkokt couscous i kjøleskapet. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Så er det bare å pakke alt i en lettvarmet tortillalefse, sammen med friske grønnsaker og en håndfull valnøtter. Jeg hadde salat, tomat, agurk, kikerter og mais liggende i skapet, du kan bruke akkurat de grønnsakene du selv liker.

*Hvis du som meg synes Oumph!'en sin konsistens er litt for lik kjøtt, kan denne fin lages uten. Da anbefaler jeg å doble mengden kikerter, og så blande de med karrimarinaden.

Kommentarer

Populære innlegg